NOVINKY

    • Novinky

          • EXKURZIA VIEDEŇ

            VIEDEŇ - dňa 12.12.2018 sa naši žiaci zúčastnili exkurzie do Viedne. Program zájazdu bol bohatý - návšteva čokoládovne Hauswirth v Kittsee s možnosťou ochutnávky čokolády, prehliadka Domu mora - 10 poschodovej budovy, ktorá v minulosti slúžila na protileteckú obranu a v súčasnosti sa tam nachádza akvarijná a zoologická výstava, ďalej sme navštívili rakúske korunovačné klenoty a cisársku hrobku, ktorá je určená pre príslušníkov bývalého rakúskeho panovníckeho rodu. Potom nasledovala prehliadka Dómu svätého Štefana, ktorý je považovaný za najväčšiu katedrálu vo Viedni. Našu cestu sme zavŕšili návštevou vianočných trhov, ktoré sa niesli v krásnej a pokojnej atmosfére. Foto z exkurzie si môžete pozrieť vo fotoalbume.

          • TURNAJ V PÚCHOVE

            PÚCHOV - v stredu 12.12 2018 v STC Aréne v Púchove sa uskutočnilo, regionálne kolo halovej sezóny žiačok SFZ . Dievčatá FK Dubnica skončili na celkovom 3 mieste a postupujú do 2.kola, ktoré bude 10.1. 2019 v Trnave a 14.1. 2019 v Nitre. Celkové poradie: 1.As Trenčín, 2.Fc Baník Prievidza, 3.Fk Dubnica, 4. Mšk Považská Bystrica, 5.Mšk Púchov. Dievčatam gratulujeme a držíme palce v ďalšom kole. Tohto turnaja sa zúčastnili naše hráčky z II.OA: Sofia Richtárechová a Soňa Panáková.

             

        • OZNAM
          • OZNAM

                Vedenie školy oznamuje, že na základe zákona č. 440/2015 Z.z. o športe a o zmene a doplnení niektorých zákonov sa od 1. januára 2019 mení názov školy zo „Súkromné športové gymnázium“ na „Súkromná stredná športová škola“.

                 Všetci naši súčasní študenti pokračujú v študijnom odbore Gymnázium šport. V školskom roku 2019/20120 otvárame študijný odbor Športové gymnázium a nový študijný odbor Športový manažment.

          • REGIONÁLNE MAJSTROVSTVA SLOVENSKA V TENISE

            Cez víkend sa konali halové regionálne majstrovstvá Slovenska v tenise v kategórii dorastenci a dorastenky. Školu reprezentovalo 10 hráčov  z toho 7 chlapcov a 3 dievčatá.

            BANSKÁ BYSTRICA –  Stredoslovenký región  dorastencov sa konal v BSELINE SPORT ARÉNE  v Banskej Bystrici Medzi chlapcami sa darilo Milanovi Bežákovi, ktorý postúpil do finále dvojhry. Vo finále dvojhry podľahol svojmu klubovému spoluhráčovi Vlčkovi Karolovi na tri sety 6:4 2:6 6:3. Michal Moncoľ a Tomáš Šuran postúpili vo dvojhre do štvrťfinále, ale vo štvorhre hrali proti sebe vo finále. Víťazmi sa stala dvojica Šuran/Mísař. Posledný zástupca  Kravec Vladimír prehral v prvom kole.

            Finále dvojhry:         Vlčko Karol - Bežák Milan    6:4  2:6  6:3

            Finále štvorhry:        Šuran/Mísař – Moncoľ/Keľo    7:6(3)  6:1

            TRENČÍN – Západoslovenský región dorastencov sa konal v Tenkure v Trenčíne, kde školu reprezentovali dvaja hráči Dušan Baranec a Dávid Daniška. Daniška vyhral v prvom kole 6:2 6:0 nad Melicherikom, ale v druhom podľahol Almásimu 6:1 6:2. Baranec postúpil do finále vo dvojhre, v ktorej podľahol Bielikovi Lukášovi dva krát 6:4.

            TOPOLČANY - Západoslovenský región dorasteniek sa hral v Topolčanoch. Školu reprezentovali Vladimíra Pavlíková a Chiara Kamenská. Pre Kamenskú to bola prvá skúsenosť , prehrala v prvom kole. Pavliková prvé kolo vyhrala nad Kubikovou 6:4 6:1, v druhom kole prehrala nad Baraniakovou Teréziou.  

            BRATISLAVA – V Bratislavskom regióne sme mali dvojité zastúpenie. Karin Haňdiaková prehrala po vyrovnanom a dramatickom trojsetovom zápase v prvom kole nad Lacovou 6:2 1:6 7:6(5). Darilo sa Šimonovi Habšudovi , ktorý vo dvojhre postúpil  do finále, kde podľahol Minárikovi 6:1 6:2. 

          • PIEŠŤANY - príprava na regióny

            PIEŠŤANY - Minulý týždeň sme boli trénovať v Piešťanoch. Regionálne halové majstrovstvá v tenise sa konali cez víkend na tvrdom povrchu v Trnave - staršie žiačky (Veličová, Kamenská, Krajčovičová) a v Banskej Bystrici - muži a ženy (Bežák, Šuran, Demková). Budúci víkend sa budú konať HRM derastnencov. Držíme palce.

          • NAŠI CHLAPCI POSTÚPILI NA MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA

            Spanilá cesta našich chlapcov za postupom na majstrovstvá Slovenska SŠ začala Okresným kolom v Kubrej. Suverénnym spôsobom vyhrali okresné kolo, kde z 9. SŠ nedali nikomu šancu a postúpili na regionálne kolo. Chlapci na Regionálnom kole opäť potvrdili výbornú formu a nedali nikomu šancu v boji o postup na Krajské kolo.

            Veľká pozornosť sa sústredila na Krajské kolo, kde sa stretli mimoriadne vyrovnaní súperi, ktorí sa veľmi dobre poznajú aj na klubovej úrovni. Veľkou bojovnosťou a nesmiernou vôľou postúpiť na Majstrovstvá Stredných škôl to nakoniec dokázali a tak po skončení posledného zápasu vypukla obrovská radosť našich žiakov s postupu na Majstrovstvá Slovenska. Veľká vďaka za vzornú reprezentáciu patrí žiakom našej školy: Danielovi Gabrišovi, Richardovi Patkovi, Vadimovi Rurakovi, koučom na Krajskom kole p. Hudecovi a Zelmanovi, ale najväčšia vďaka patri trénerke Soni Krovinovej, ktorá ich počas roka aj keď to nebolo vždy ľahké výborné pripravila a najviac sa zaslúžila za tento fantasticky úspech žiakov Súkromného športového gymnáziá v Trenčianskych Tepliciach.

            Výsledky:

            Okresné kolo:   

            1. SŠG Trenčianske Teplice

            2. GĽŠ – Trenčín

            3. OA – Trenčín

            Regionálne kolo:

            1. SŠG Trenčianske Teplice

            2. SPŠ SNP – Myjava

            3. SOŠ Športová Stará Turá

            Krajské kolo:

            1. SŠG Trenčianske Teplice

            2. Gymnázium Dubnica nad Váhom

            3. SOŠ obchodu a služieb Prievidza

             

            Všetci žiaci, tréneri a učitelia držte našim chlapcom palce na Majstrovstvách Slovenska SŠ, ktoré sa uskutočnia v máji 2019.

          • MIKULÁŠ 2018

            Sviatky sú už čo nevidieť za dverami a naša škola sa vo štvrtok 6. 12. 2018 taktiež naladila na vianočnú strunu. Ako to už tradične býva, Mikuláš chodil so svojimi pomocníkmi po triedach a rozdával darčeky. Aby to však nebolo také jednoduché, každá trieda musela Mikulášovi predviesť svoj spevácky či rečnícky talent. Aj keď sa väčšina žiakov spočiatku ostýchala, nakoniec Mikuláša potešili a všetci dostali sladkú odmenu. Za spríjemnenie dňa ďakujeme celému „Mikulášskemu tímu“. Fotky si môžete pozrieť vo fotogalérii. 

        • STOLNÝ TENIS - ZŠ
          • STOLNÝ TENIS - ZŠ

            Výsledky okresného kola žiakov a žiačok ZŠ 3.10.Kubrá

            Umiestnenie:

            Chlapci -  Gabriš, Dohňanský – 5.miesto

            Dievčatá - Kamenská, Panáková, Šimonová – 2.miesto

            ---

            Gratuľujeme za reprezentáciu školy a pekné umiestnenie.

             

        • Kontakty

          • Súkromná stredná športová škola
          • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
          • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
          • 37922866
          • 2022074615
      • Fotogaléria

          zatiaľ žiadne údaje