NOVINKY

    • Novinky

          • Pozvánka na prijímacie skúšky



            Súkromné športové gymnázium v Trenčianskych Tepliciach Vás pozýva na prijímacie skúšky (talentové) pre žiakov 5. ročníka ZŠ a záujemcov pre nový školsky rok 2010/2011, ktoré sa uskutočnia dňa 26.03.2010 .

            Kritéria na prijatie na školu :

            Zákonný zástupca vyplní prihlášku na štúdium na našej škole. Prihlášku je treba podať na riaditeľstve ZŠ, ktorú žiak navštevuje, najneskôr do 20. 02. 2010!!!
            Prihlášky na strednú školu si vypýtajte od Vášho výchovného poradcu.

            Talentové prijímacie skúšky sa konajú 26.03.2010 o 10,00 hod., v priestoroch SSG Trenčianske Teplice

            Čo ponúkame :

            • Súkromné osemročné športové gymnázium v Trenčianskych Tepliciach dáva príležitosť mladým športovým talentom, spojiť štúdium so športom až do maturity.
            • Talentovaní žiaci 5. ročníka ZŠ, všetkých osemročných gymnázií, 1. – 4. ročníka gymnázia, SOŠ, resp. stredných škôl môžu na žiadosť zákonného zástupcu a po splnení kritérií pre prijatie na našu školu nastúpiť na štúdium aj počas školského roku .
            • Ponúkame využitie troch tenisových dvorcov, nafukovacej haly s dvoma tenisovými dvorcami, tenisové nahrávacie delá, mestskú všestrannú halu, stolnotenisovú herňu, stolnotenisové nahrávacie delo, posilňovňu, mestské futbalové ihrisko, kondičný tréning Nordic Walking, kúpeľný bazén, internetovú učebňu, privátne ubytovanie, stravovanie v jedálni ZŠ.
            • Kvalifikovaní športoví tréneri a učitelia, aplikovanie kvalitného tréningového systému do tréningového procesu, vstupné a výstupné zdravotné telovýchovné prehliadky a ergometrie všetkých žiakov školy, zabezpečí systematický výkonnostný rast žiakov po športovej a profesionálnej stránke.
            • Žiakmi školy sú profesionálni športovci a reprezentanti SR, ako Cibulková Dominika (tenis), Škamlová Chantal (tenis), Beznáková Kristína (tenis), Belancová Barbora (fitnes), Čechvala Filip (stolný tenis) a ďalší, ktorí sú vynikajúcim príkladom a vzorom pre žiakov školy.
            • Menšie počty žiakov v triedach umožňujú individuálnejší a intenzívnejší prístup k výchove a vzdelávaniu žiakov.
            • Od septembra školského roku 2008/2009 prešla naša škola na výuku cudzích jazykov (angličtina/nemčina) aj formou e-learningu a od školského roku 2009/2010 na regeneračné plávanie a netradičný šport Nordic Walking.

            Kontakt :

            Mobil: 00421 905 150 064 ..... Kontaktná osoba pre nábor študentov
            00421 902 258 496 ..... Riaditeľ školy
            00421 903 451 982 ..... Zriaďovateľ školy
            E-mail: sport.skola@zoznam.sk
            Tel/Fax: 00421 32 655 26 77
          • Fašungová ide na svetový šampionát

            Čerstvá maturantka a bývala žiačka našej školy Petra Fašungová ide na svetový šampionát.
            Petra Fašungová si vybojovala účasť na majstrovstvách sveta v behu do vrchu napriek tomu, že sa súťažne venuje behaniu len od mája.
            Bežecké podujatie Gerlachov - Sliezky dom, zaradené do slovenského pohára v behu do vrchu, bolo zároveň kvalifikáciou na majstrovstvá sveta. Budúcu nedeľu bude na vrcholnom podujatí v Taliansku bojovať aj 18-ročná Prievidžanka Petra Fašungová, ktorá v behu Gerlachov - Sliezsky dom vyhrala kategóriu junioriek.

            „Behu sa súťažne venujem len od mája, bude to tak môj prvý štart na takomto významnom podujatí. Preto sama neviem, čo môžem od seba očakávať a aké umiestnenie si môžem v silnej medzinárodnej konkurencii vybojovať. Chcem však podať taký výkon, aby som nesklamala seba, trénera i najbližších," prezradila pred odchodom do Talianska Petra Fašungová.

        • Rybáriková prehrala s Venus Williamsovou
          • Rybáriková prehrala s Venus Williamsovou

            NEW YORK - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková podľahla v 3. kole dvojhry na záverečnom grandslamovom turnaji roka US Open v New Yorku favorizovanej a tretej nasadenej Američanke Venus Williamsovej za 87 minút 2:6, 5:7. Víťazka sa prebojovala do osemfinále, kde bude jej súperkou v atraktívnom súboji ďalšia bývalá šampiónka tohto podujatia Belgičanka Kim Clijstersová.


            Nenasadená Slovenka Rybáriková (46. v rebríčku WTA) bola tretej hráčke svetového rebríčka a sedemnásobnej grandslamovej víťazke V. Williamsovej v ich prvom vzájomnom súboji najmä v druhom sete vyrovnanou súperkou, ale výborný úvod a náskok 3:1 nedotiahla do úspešného konca. Napriek tomu 20-ročná piešťanská rodáčka podala výborný nebojácny výkon, za čo ju zaplnený ústredný dvorec Arthura Asha často odmieňal zaslúženým potleskom.

            "Výsledok prvého setu bol 6:2 pre súperku, ale bolo to pomerne dosť tesné. Ja som však nevyužila svoje šance a to proti Venus musím, lebo ona tie svoje vie premeniť. Druhý set som mala vyhrať. Mala som v ňom rýchly brejk, potom sme mali dlhú výmenu, ona pri mojom brejkbale zahrala výborný volej, škoda. Druhý set bol, myslím si veľmi kvalitný. Boli tam výborné momenty, len škoda tých nevyužitých šancí. Ona sa potom chytila na servise a v závere zápasu som prehrala svoje podanie cez veľmi dobré výmeny," komentovala M. Rybáriková.

            Zverenkyňa trénera Mojmíra Mihala zopakovala v New Yorku 3. kolo z vlaňajška, čo je pre ňu zároveň potvrdenie najlepšieho grandslamového výsledku v kariére. Za to si z Flushing Meadows odnáša 90 bodov do svetového rebríčka a šek na 48 000 USD. "Som rada, že som obhájila dve víťazné kolá z vlaňajška a aj môj výkon teraz proti Venus bol lepší ako v predchádzajúcich zápasoch. Som spokojná, najmä keď si uvedomím, že pred zápasom som poriadne nemohla trénovať pre problémy s prstom. V podstate som rada, že som aj vďaka injekcii mohla odohrať tento zápas 3. kola," uviedla slovenská hráčka a na margo zdravotných ťažkostí vysvetľujúco dodala: "Zapálil sa mi necht na palci ľavej nohy a aj teplotu som z toho mala, dokonca uzliny na nohe a museli mi to rezať a vystrihávať. Dá sa povedať, že som si tu užila svoje..."
        • Máte doma dieťa zaujímajúce sa o šport? Tak neváhajte a prídťe k nám a spolu zistíme, čo v ňom je. Ponúkame mu možnosť prestúpiť na našu školu.
          • Máte doma dieťa zaujímajúce sa o šport? Tak neváhajte a prídťe k nám a spolu zistíme, čo v ňom je. Ponúkame mu možnosť prestúpiť na našu školu.

            Kritéria prestupu na našu školu :

            • Žiadosť zákonného zástupcu o prestup na našu školu - z osemročného gymnázia alebo zo strednej školy na naše športové gymnázium.


            Čo ponúkame :

            • Súkromné osemročné športové gymnázium v Trenčianskych Tepliciach dáva príležitosť mladým športovým talentom spojiť štúdium so športom až do maturity.
            • Talentovaní žiaci 1. – 4. ročníka SŠ, gymnázia a 1. – 8. ročníka osemročného gymnázia môžu na základe žiadosti zákonného zástupcu nastúpiť na štúdium.
            • Ponúkame využitie troch tenisových dvorcov, nafukovacej haly s dvoma tenisovými dvorcami, tenisové nahrávacie delá, mestskú všestrannú halu, stolnotenisovú herňu, stolnotenisové nahrávacie delo, posilňovňu, mestské futbalové ihrisko, bazén, internetovú učebňu, privátne ubytovanie, stravovanie v jedálni ZŠ.
            • Kvalifikovaní športoví tréneri a učitelia, aplikovanie kvalitného tréningového systému do procesu školy zabezpečí systematický výkonnostný rast žiakov po športovej a profesionálnej stránke.
            • Žiakmi školy sú profesionálni športovci a reprezentanti SR ako Dominika Cibulková (tenis), Magdaléna Rybáriková (tenis), Martin Štajnoch (reprezentant SR v ľadovom hokeji do 21 rokov), Barbora Belancová (majsterka SR vo fitnes) a ďalší, ktorí sú vynikajúcim príkladom a vzorom pre ostatných mladých športovcov.
            • Menšie počty žiakov v triedach umožňujú individuálnejší a intenzívnejší prístup k výchove a vzdelávaniu žiakov.
            • Škola realizuje vyučovanie cudzích jazykov (angličtina a nemčina) aj formou e - learningu.
            • Voľno časové aktivity – v rámci pohybových hier majú študenti možnosť hrať futbal, florbal, volejbal, stolný tenis (aj s nahrávacím strojom) alebo využiť posilňovňu.

            Kontakt :

            Mobil : 00421 902 258 496 .... Riaditeľ
            00421 903 451 982 .... Zriaďovateľ

            e-mail: sport.skola@zoznam.sk
            Tel./Fax : 00421 32 655 26 77
            ICQ : 388-891-369
            SKYPE : S.O.S.G.
        • Dominika Cibulková v treťom kole na Wimbledonskej tráve..
          • Dominika Cibulková v treťom kole na Wimbledonskej tráve..

            Žiačka Súkromného športového gymnázia v Trenčianskych Tepliciach Dominika Cibulková sa prebojovala do 3. kola dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Semifinalistka Roland Garros si v druhom kole ako nasadená štrnástka poradila s Poľkou Urszulou Radwanskou v dvoch setoch 6:2 a 6:4.


            Cibulková si na trávnatých dvorcoch All England Clbu vylepšila osobné maximum, vlani pri premiére v hlavnej súťaži vypadla hneď v 1. kole.

            Zverenka trénera Vladimíra Pláteníka sa v dueli o postup do osemfinále v piatok stretne s víťazkou ruského derby medzi Verou Duševinovou a Ruskou Jelenou Vesninovou. Cibulková má vo Wimbledone už teraz istú prémiu 48.084 dolárov, do rebríčka WTA jej pribudne 160 bodov. Keďže na treťom grandslamovom turnaji roka nič neobhajuje, po skončení podujatia má veľkú šancu posunúť sa zo 14. priečky ešte vyššie.
        • Lenka Tvarošková na Wimbledone ! (ďaľší sen sa stal skutočnosťou)
          • Lenka Tvarošková na Wimbledone ! (ďaľší sen sa stal skutočnosťou)

            Po vynikajúcich úspechoch žiačok nášho Súkromného športového gymnázia v Trenčianskych Tepliciach Dominiky Cibulkovéj (semifinále Roland Garros v Paríži) a Magdalény Rybárikovej (víťazka WTA tour podujatia v Birminghame) sme zaznamenali ďalší úspech..

            Trenčanka Lenka Tvarošková, členka ŠK TCTT Trenčianske Teplice (SR) a členka TK Milten Milovice (ČR), zaznamenala vo svojej tenisovej kariére ďaľší prenikavý úspech. Splnil sa jej sen, ktorý má prakticky každý tenista, hrať Wimbledon v kategórii dospelých.

            Tohtoročné Grand Slamové turnaje - Australian Open aj Roland Garros, jej "unikli" už iba o vlások, ale svojho prvého Grand Slamového turnaja sa dočkala práve na tom najcennejšom - Wimbledone.

            Síce v prvom kole kvalifikácie prehrala so skúsenou Jugič-Salkič (BIH) - 2/6, 2/6 ale tento historický okamih už jej nikto nezoberie. A je aj zadosťučinením všetkým ľuďom, ktorí sa podieľali na jej úspešnej tenisovej kariére.

            Tenisový klub ŠK TCTT Trenčianske Teplice blahoželá Lenke Tvaroškovej k dosiahnutiu tejto peknej méty, k splneniu sna každého tenistu, a želá ešte veľa úspechov, teraz už v TOP tenise. Aby jej tento úspech vlial novú energiu v jej profesionálnej kariére..



            Daniel Ježík

            Predseda správnej rady klubu

            ŠK TCTT Trenčianske Teplice, o.z.
        • Rybárikovej životný úspech. Má prvý titul z okruhu WTA tour!
          • Rybárikovej životný úspech. Má prvý titul z okruhu WTA tour!

            Magdaléna Rybáriková (20) sa zásluhou svojho finálového úspechu 6:0, 7:6 proti favorizovanej Číňanke Na Li (27) na turnaji na tráve v britskom Birminghame stala šiestou slovenskou tenistkou s triumfom vo dvojhre na podujatí WTA Tour. Slovenská tenistka a žiačka Súkromného športového gymnázia v Trenčianskych Tepliciach zvíťazila v nedeľňajšom finále na turnaji WTA Tour Aegon Classic (International, dotácia 220 000 USD, tráva) nad štvorkou tohto podujatia v ich prvom vzájomnom súboji za 74 minút.

            Cesta Rybárikovej do finále:

            1. kolo: Akgul Amanmuradovová (Uzb.) 6:4, 6:4 za 74 minút
            2. kolo: Chanelle Scheepersová (JAR) 6:7 (8), 6:1, 6:3 za 118 minút
            3. kolo (osemfinále): Ťie Čeng (1-Čína) 7:6 (10), 6:4 za 93 minút
            štvrťfinále: Urszula Radwanská (Poľ.) 6:3, 6:3 za 75 minút
            semifinále: Sania Mirzová (India) 3:6, 6:0, 6:3 za 95 minút
        • Školenie rozhodcov futbalu na Gymnáziu v Trenčianských Tepliciach
          • Školenie rozhodcov futbalu na Gymnáziu v Trenčianských Tepliciach

            Školenie prebiehalo pod záštitou Oblastného futbalového zväzu Trenčín, ktoré začalo príhovorom predsedu ObFZ Ing. Kollárika Štefana, predsedu KR Ježíka Martina a licenčného komisára Ing. Dideka Ladislava na pôde Gymnázia v Tren. Tepliciach. Po tomto oboznámení účastníkov školenia s podmienkami a harmonogramom, bolo prihlásených 11 účastníkov, ktorí absolvovali 10 blokov prednášok po 2 vyučovacie hodiny z pravidiel futbalu, súťažného poriadku a oboznámili sa i so zápisom o stretnutí a ďalšími normami, súvisiacimi s riadením futbalu. Školenie viedli Ing. Didek Ladislav a Otiepka Marián, člen KR ObFZ Trenčín s týmto programom:

            16.3.2009 2 hodiny pravidlo I a II Ing. Didek
            19.3.2009 2 hodiny pravidlo III a IV Otiepka
            23.3.2009 2 hodiny pravidlo V. Ing. Didek
            26.3.2009 2 hodiny pravidlo VI a VII, zápis o stretnutí Otiepka
            30.3.2009 2 hodiny pravidlo VIII,IX,X a XI Ing. Didek
            2.4.2009 2 hodiny pravidlo XII-A,B Otiepka
            6.4.2009 2 hodiny pravidlo XII-C,D a XIII Ing. Didek
            16.4.2009 2 hodiny pravidlo XIV Otiepka
            20.4.2009 2 hodiny pravidlo XV,XVI a XVII Ing. Didek
            23.4.2009 2 hodiny videoukážky UEFA ligy majstrov a našej ligy Ing. Didek
            27.4.2009 2 hodiny záverečné skúšky a písomný test Ing. Didek

            z toho Ing. Didek odprednášal 14 vyučovacích hodín a Otiepka 8 vyučovacích hodín.

            Školenie prebiehalo tak, že vždy v nasledujúcom dni, mali účastníci opakovací test z predošlej prednášky a na záver prednášky možnosť formou otázok konzultovať prednesenú problematiku, ako aj ďalších futbalových tém, podľa záujmu študentov. Na škodu tohto školenia bolo, že nemohla byť stopercentná účasť študentov, pretože boli z viacerých ročníkov a niekedy sa im prekrývali iné vyučovacie, alebo tréningové hodiny. Naviac boli niektorí počas tohto školenia i nemocní a museli individuálne štúdium pravidiel futbalu potom prebrať prostredníctvom internetu na stránke SFZ.
        • School lobik 2009
          • School lobik 2009

            V dňoch 21. až 29. 03. sa v tenisovej nafukovacej hale na Baračke konal tenisový turnaj mladšieho dorastu TEJT U16 SCHOOL LOBIK 2009.
            V 112 zápasoch sme mohli vidieť až 91 hráčov z jedenástich krajín.
            Najvyššie nasadení boli Dominic Thiem z Rakúska a Slovenka Alexandra Petržalková. Obaja sa nachádzajú na 12. priečke v rebríčku TEJT.
            Víťazom vo dvojhre chlapcov sa stal Odon Barta Balasz z Maďarska, ktorý si vo finále poradil so slovenským hráčom Viktorom Farkašom.
            Víťazom vo štvorhre sa stala maďarská dvojica Barta s Madaraszom. Zdolala Zemana s Faithom zo Slovenska.
            Vo finále dievčat sa stretla slovenská hráčka Marta Šrámková a Srbka Dunja Stamenkovič. Stamenkovič dominovala vo všetkých činnostiach a nedala mladšej a menej skúsenej súperke žiadnu šancu. Šrámková sa napriek konečnej prehre stala najväčším pozitívnym prekvapením turnaja.
            Finále štvorhry dievčat bolo slovenskou záležitosťou. Z víťazstva sa napokon radovali Antónia Markušková a Silvia Túmová.
            Organizátori Športový klub ŠK TCTT Trenčianske Teplice a Súkromné osemročné gymnázium Trenčianske Teplice už teraz plánujú 5. ročník SCHOOL LOBIKU.
        • IV.ročník stolnotenisového turnaja o „Pohár primátora.
          • IV.ročník stolnotenisového turnaja o „Pohár primátora.

            Dňa 20. marca 2009 usporiadalo Súkromné osemročné športové gymnázium v Trenčianskych Tepliciach pod záštitou mesta Trenčianske Teplice IV.ročník stolnotenisového turnaja o „Pohár primátora.“
            Turnaja sa zúčastnilo 88 registrovaných a neregistrovaných hráčov celého okresu Trenčín.
            Spestrením na turnaji bolo vystúpenie v exhibícii reprezentantov SR – účastníkov Majstrovstiev Slovenska mužov a žien uplynulý mesiac v Bratislave.
            SŠG i týmto podujatím sleduje návrat zašlej slávy stolného tenisu v Trenčianskych Tepliciach, jeho oživenie a popularizáciu. Pod odborným vedením v novozriadenej herni stolného tenisu sa o to v najbližších rokoch škola pokúsi i podobnými podujatiami ako bol tento veľmi vydarený turnaj.

            V každej kategórii obdržali prví štyria pretekári diplom, medailu a pohár.
            Víťazi :
            Mladší žiaci : Pružinec Roman - Súkromná ZŠ Nová Dubnica
            Mladšie žiačky : Farkašovská Valéria – Základná škola Trenč. Teplá
            Starší žiaci : Čechvala Filip - SŠG Trenčianske Teplice
            Staršie žiačky : Majorošová Kristína - Gymnázium Dubnica n/V.
            Dorastenci : Páleník Patrik - SPŠ Dubnica n/V.
            Dorastenky : Fabianová Simona - Gymnázium Ľ. Štúra Trenčín
        • Regionálne kolo v stolnom tenise stredných škôl v Starej Turej.
          • Regionálne kolo v stolnom tenise stredných škôl v Starej Turej.

            11.02.2009 sa uskutočnilo regionálne kolo v stolnom tenise chlapcov a dievčat stredných škôl v Starej Turej. Naši študenti, ktorí sa zúčastnili tohto kola v zložení: Pavol Hartel, Filip Ježo, Dominik Flóro, Soňa Hudecová, Petra Fašungová, Timea Matuščínová, sa umiestnili na prvom mieste v kategórií chlapcov aj dievčat, a tým postúpili na krajské kolo, ktoré sa uskutoční dňa 19.02.2009 vo Veľkých Uherciach.

          • Kritéria prijatia na školu

            Súkromné športové gymnázium Trenčianske Teplice

            Kritéria prijatia na školu :

            • Prihlášky zákonného zástupcu o štúdium na našej škole podané na riaditeľstvo Vašej základnej školy do 20.2.2009 !
            • Absolvovanie talentových prijímacích skúšok
            • Potvrdený dobrý zdravotný stav telovýchovným lekárom

            Tlačivá sa dajú zakúpit cez internet na stránke http://www.protex.sk/index.php?zobr=4&zcis=20717

            Čo ponúkame :

            • Súkromné osemročné športové gymnázium v Trenčianskych Tepliciach dáva príležitosť mladým športovým talentom, spojiť štúdium so športom až do maturity.
            • Talentovaní žiaci 5. ročníka ZŠ (a 1. – 4. ročníka SŠ a gymnázia) môžu na žiadosť zákonného zástupcu a po splnení kritérií pre prijatie na našu školu nastúpiť na štúdium.
            • Ponúkame využitie troch tenisových dvorcov, nafukovacej haly s dvoma tenisovými dvorcami, tenisové nahrávacie delá, mestskú všestrannú halu, stolnotenisovú herňu, stolnotenisové nahrávacie delo, posilňovňu, mestské futbalové ihrisko, kúpeľný bazén, internetovú učebňu, privátne ubytovanie, stravovanie v jedálni ZŠ.
            • Kvalifikovaní športoví tréneri a učitelia, aplikovanie kvalitného tréningového systému do tréningového procesu školy zabezpečí systematický výkonnostný rast žiakov po športovej a profesionálnej stránke.
            • Žiakmi školy sú profesionálni športovci a reprezentanti SR, ako Dominika Cibulková (tenis), Magdaléna Rybáriková (tenis), Soňa Hudecová (stolnotenisová reprezentantka SR), Filip Ježo (stolnotenisový reprezentant SR) a ďalší, ktorí sú vynikajúcim príkladom a vzorom pre žiakov školy.
            • Menšie počty žiakov v triedach umožňujú individuálnejší a intenzívnejší prístup k výchove a vzdelávaniu žiakov.
            • Od septembra školského roku 2008/2009 prešla naša škola na moderné vyučovanie cudzích jazykov (angličtina, nemčina) aj formou e - learningu.

            Finančné podmienky :

            • Zápisné na školu 132,78 EUR (4000 SKK)
            • Mesačné školné (podľa druhu športu) od 23,24 EUR (700 SKK) (futbal, st. tenis) do
            96,26 EUR (2900 SKK) (tenis)

            Kontakt :

            Mobil : 00421 902 258 496 .... Riaditeľ školy
            Tel./Fax : 00421 32 655 26 77
            00421 903 451 982 .... Zriaďovateľ školy
            SKYPE : S.O.S.G.
            00421 903 686 135 .... Tajomník školy
            ICQ : 388-891-369

            V rámci pohybových hier majú študenti možnosť hrať futbal, florbal, volejbal, stolný tenis (možnosť zahrať si s nahrávacím strojom), zacvičiť si v novej posilňovni.

            Termín prijímacích pohovorov pre žiakov 5. ročníka ZŠ je 7.4.2009.
            Vyplnenú prihlášku je treba odovzdať na riaditeľstve základnej školy, ktorú navštevujete. Ak máte problém (napr. s prihláškou) alebo otázky, neváhajte a zavolajte nám.
        • „O POHÁR PRIMÁTORA“ MESTA
          • „O POHÁR PRIMÁTORA“ MESTA

            Súkromné športové gymnázium TRENČIANSKE TEPLICE
            MIKROREGIÓN TEPLIČKA A REGIÓN TRENČÍN

            PROGRAMOVÉ A ORGANIZAČNÉ ZABEZPEČENIE
            IV. ROČNÍKA STOLNOTENISOVÉHO TURNAJA
            „O POHÁR PRIMÁTORA“ MESTA

            Názov podujatia: POHÁR PRIMÁTORA
            Organizátor: SŠG Trenčianske Teplice
            Dátum: 20. 03. 2008
            Miesto: Telocvičňa býv. ZŠ Trenčianske Teplice (budova polície)

            Súťaže: dvojhra: ml. žiačky st. žiačky dorastenky
            ml. žiaci st. žiaci dorastenci

            Systém súťaže: skupinový, vyraďovací

            Právo štartu: turnaja sa môžu zúčastniť na vlastné náklady žiaci, žiačky,
            juniori, juniorky nar. do r. 1989
            Usporiadateľ podľa počtu zúčastnených a rebríčkov určí
            nasadenie hráčov

            Časový rozpis: Prezentácia hráčov od 8.30 – 9.30 h
            Slávnostné otvorenie súťaží: 9.30 h

            Predpis: hrá sa podľa pravidiel stolného tenisu a pokynov tohto
            rozpisu, usporiadateľ má právo určiť systém súťaže

            Riaditeľ turnaja: Mgr. Vladimír Žmuráň
            Hlavný rozhodca: Mgr. Katarína Fuseková

            Doplnok turnaja: Exhibičné vystúpenie majstrov SR a reprezentantov SR

            Ceny: hráči a hráčky v každej kategórii obdržia diplomy a vecné
            Ceny za 1. až 3. miesto
            Každý účastník – pero s logom OŠG

            Organizačný výbor: Mgr. Vladimír Žmuráň – riaditeľ turnaja
            Daniel Ježík – zástupca riaditeľa turnaja
            Mgr. Katarína Fuseková – hlavný rozhodca
            Matej Urgan – tajomník turnaja
            Ing. Martin Gašaj – org. Pracovník
            Mgr. Katarína Jurgová – org. Pracovník
            Mgr. Ján Hudec – org. Pracovník
            Mgr. Jozef Mercell – org. Pracovník
            Mgr. Miroslav Pavlovič – org. Pracovník
          • TALENTOVÉ SKÚŠKY

            SÚKROMNÉ OSEMROČNÉ ŠPORTOVÉ GYMNÁZIUM TRENČIANSKE TEPLICE.

            „HĽADÁME MLADÉ ŠPORTOVÉ TALENTY A POMÁHAME IM“

            TALENTOVÉ - PRIJÍMACIE SKÚŠKY sa uskutočnia 7. apríla 2009 Všestranná pohybová príprava – všeobecné testy.

            Kritériá pre prijatie uchádzača :

            - Úspešné zvládnutie talentovej skúšky pozostávajúcej z pohybových testov.
            - zdravotný stav – potvrdený športovým lekárom.
            - vyhovujúci prospech, dávajúci predpoklady pre zvládnutie gymnaziálneho štúdia.
            - Žiadosť alebo prihláška zák. zástupcu o štúdium na našej škole.
            - Zápis do školy, zápisné a podpis zmluvy o štúdiu.


            Obsah talentovej skúšky:

            - beh 30 m
            - sed - ľah 2min
            - štvorskok z miesta
            - hod plnou loptou
            - beh 1500 m chlapci
            - beh 800 m dievčatá

            Štúdium: osemročné

            Počet otváraných tried:1
            Počet prijímaných žiakov:6
        • BARAČKA WINTER CUP 2009
          • BARAČKA WINTER CUP 2009

            Dňa 24. – 26. januára 2009 sa uskutoční tenisový turnaj BARAČKA WINTER CUP 2009 v kategórií dorastenci „C“ v Trenčianskych Tepliciach od 09.00 h v športovom areáli AG – INFO tenis camp na Baračke.
            Športový klub TCTT Trenčianske Teplice pod záštitou STZ Vás týmto pozýva na turnaj jednotlivcov.
            ¯÷Šýwð‚òï}Ýaãäùü¯ïY
          • Aktuálny rozvrh

            Aktuálny rozvrh na šk. rok 2008/2009, nájdete pod záložkou " O ŠKOLE ".
            Na aktualizácií stránky sa momentálne pracuje.
        • Dominik Flóro - Kvinta
          • Dominik Flóro - Kvinta

            06.12.2008 - Table Tennis Club Považská Bystrica, pod záštitou Úradu vlády SR a Slovenského stolnotenisového zväzu, usporiadal krajské kolo turnaja SCOOL CUP. Náš študent, Dominik Flóro, nás úspešne reprezentoval na tomto turnaji, kde skončil na 1. mieste. Tým získal pre školu stolnotenisový stôl.
        • Dominika Cibulková, študentka kvinty - Hopmanov pohár 2009
          • Dominika Cibulková, študentka kvinty - Hopmanov pohár 2009

            Hopmanov pohár 2009 bol 21. ročník Hopmanovho pohára, turnaja zmiešaných družstiev v tenise. Zúčastnilo sa na ňom osem družstiev svetovej skupiny vrátane víťaza kvalifikácie ázijského regiónu. Prvé zápasy sa odohrali 3. januára 2009 a finálové zápasy 9. januára 2009 na dvorcoch Burswood Entertainment Complex v austrálskom Perthe. Víťazom sa stalo družstvo Slovenska Dominika Cibulková [www.dominikacibulkova.sk] a Dominik Hrbatý, ktoré vo finále zdolalo ruský súrodenecký pár Dinara Safinová, Marat Safin 2:0.
      • Kontakty

        • Súkromná stredná športová škola
        • sekretariat/tel-fax:
          +421 32 655 2677
          +421 911 552 677
          sekretariat@sportovegymnazium.sk

          riaditeľ: +421 911 410 034
          riaditel@sportovegymnazium.sk




          zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
        • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice
          914 51 Trenčianske Teplice
          Slovakia
        • 37922866
        • 2022074615
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje