NOVINKY

    • Novinky

        • NAŠI ÚSPEŠNÍ ŠTUDENTI
          • NAŠI ÚSPEŠNÍ ŠTUDENTI

                 Dňa 17. 5. 2012 sa uskutočnilo okresné kolo v atletike základných škôl. Preteky sa konali na atletickom štadióne športového gymnáziá v Trenčíne. Študentky našej školy sa umiestnili na vynikajúcich priečkach a konkurovali úspešným atlétkam. V každej disciplíne bolo viac ako 30 pretekárok.

            Ema Matušková: 9 miesto skok do výšky 8 miesto skok do diaľky

            Iva Obetková: 9 miesto beh na 60m, 12 miesto hod kriketovou loptičkou

            Xénia Škultétyová: beh na 300m 6 miesto, skok do diaľky 5 miesto

            Najúspešnejšou študentkou bola Natália Remenárová, ktorá obsadila bronz v disciplíne vrh guľou a v hode kriketovou loptičkou štvrté miesto 1 centimeter jej chýbal na bronz.

            Všetkým dievčatám gratulujem a ďakujem za reprezentáciu našej školy!!!

             

            Mgr. K. Jurgová

             

             

            Dňa 18. 5. 2012 sa uskutočnilo okresné kolo v atletike stredných škôl. Preteky sa taktiež konali na atletickom štadióne športového gymnáziá v Trenčíne. Chlapci boli ešte úspešnejší ako dievčatá.

            Disciplíny a umiestnenia:

            Martin Krištof: beh na 1500m 5 miesto, skok do diaľky 6 miesto

            Michal Mátyus: beh na 1500 m 9 miesto, beh na 100 m 11 miesto

            Tomáš Čaprnka: beh na 100m 15m, beh na 400m 9 miesto

            Zemaník Radek: vrh guľou , hod oštepom 7 miesto

            Róbert Prostredník: beh na 1500m 4 miesto, skok do výšky 6 miesto

            Róbert Jordán : vrh guľou 2 miesto, hod oštepom 4 miesto

            Jakub Husár: beh na 400m a skok do diaľky 4 miesto

            Jozef Matúš Marček: beh cez prekážky 1 miesto, beh na 100m 4 miesto

            Najúspešnejšími atlétmi boli Marček v behu cez prekážky kde jednoznačne vyhral a  postúpil na krajské kolo a vo finálovom behu na 100m rozhodla nevhodná obuv o 4mieste. Jordán obsadil krásne druhé miesto v guli. Husár nemal šťastný deň keďže v obidvoch disciplínach obsadil štvrté miesto. Prostredník a Krištof sú určite budúcoroční konkurenti bežcom na 1500m taktiež len 4 a 5 miesto.

            Ďakujem chlapcom za reprezentáciu našej školy a gratulujem k umiestneniam!!!

             

            22. 5. 2012 Jozef Matúš Marček bojoval na krajskom kole v behu cez prekážky do ktorého postúpil už v piatok z okresného kola. Umiestnil sa na výbornom 3 mieste, síce na MSR to nie je, ale aj tak vynikajúci výkon Dodo.

            GRATULUJEME a ĎAKUJEME.

            Mgr Katarína Jurgová

        • Výstup na Omšenskú Babu
          • Výstup na Omšenskú Babu

                   V dňoch od 21.05. do 23.05.2012 prebiehali na našej škole maturitné skúšky dospelosti. Aby maturanti neboli rušení, ostatní žiaci našej školy sa 21.5.2012 zúčastnili na turistickom výstupe na vrch Omšenská Baba. Baba sa nachádza nad obcou Omšenie. Patrí medzi najvýraznejšie vrcholy Trenčianskej vrchoviny v juhozápadnej časti Strážovských vrchov. Z krajinárskeho hľadiska predstavuje tento bralnatý útvar výraznú dominantu omšenskej doliny. Zo samotného vrcholu Baby je napriek pomerne malej nadmorskej výške (668 m n.m.), krásny výhľad po okolí, či na oproti ležiaci hrebeň Baske, na východe ležiacu Homôlku, alebo na juhovýchode Inovec.

            Tento výstup sa konal aj pri príležitosti Ochrany človeka a prírody, pod pedagogickým  obsadením  Mgr.Hromjakovej a Ďuriša. Ako vždy, počasie nám prialo a odmenou za výstup nám bol prekrásny výhľad.

            Mgr. Eva Hromjakova

            fotky pozri vo fotalbume

        • Naše futbalistky obsadili 5. miesto
          • Naše futbalistky obsadili 5. miesto

                  Dňa 25. 4. 2012 na ZŠ Novomestského v Trenčíne naše dievčatá v oklieštenej  zostave pod vedením uč. Ďuriša vybojovali krásne piate miesto.( Remenárová, Obetková, Papierniková, Matušková, Škultétyová)

            Všetkým dievčatám patrí uznanie, srdečná gratulácia a prianie, aby sa im aj naďalej darilo takto krásne reprezentovať školu i seba v tomto športe.

            Mgr. K. Jurgová Mgr. J. Hudec

            Fotky pozri vo fotoalbume

        • Okresné kolo vo futbale - dievčatá
          • Okresné kolo vo futbale - dievčatá

                  Dňa 20. 4. 2012 na ZŠ Bezručova v Trenčíne sa uskutočnilo okresné kolo v malom futbale dievčat ZŠ. Naše dievčatá si vybojovali postup. ( Remenárová, Obetková, Papierniková, Matušková, Škultétyová, Mikulášiková).

            Gratulujeme!

            Mgr. Jurgová

        • Dominika úspešná aj dnes, Slovensko je späť vo svetovej skupine
          • Dominika úspešná aj dnes, Slovensko je späť vo svetovej skupine

                        MARBELLA - Slovenské tenistky budú v roku 2013 opäť účinkovať vo svetovej skupine Pohára federácie, v baráži o účasť v elitnej osmičke totiž vyhrali nad domácim Španielskom 3:2. O rozhodujúci tretí bod pre slovenské farby sa na antuke v Marbelle postarala Daniela Hantuchová, ktorá v dramatickom dueli tímových dvojok zdolala Lourdes Dominguezovú Linovú v troch sewtoch 0:6, 7:6 (4) a 6:4.

            Slovenská tenistka Dominika Cibulková získala v tretej dvojhre v rámci stretnutia Španielsko - Slovensko o svetovú skupinu Pohára federácie 2013 na antuke v Marbelle proti Silvii Solerovej-Espinosovej druhý slovenský bod, keď vyhrala za 111 minút 6:4, 6:4. Návrat Sloveniek medzi elitnú fedcupovú osmičku môže spečatiť Daniela Hantuchová, ktorá v záverečnom singli nastúpi proti Lourdes Dominguezovej Linovej.Cibulková figuruje na 17. priečke vo svetovom rebríčku WTA, Solerovej-Espinosovej patrí 65. pozícia. Išlo o premiérový vzájomný zápas.

            V zápase medzi videli diváci od začiatku kvalitný antukový tenis s agresívnymi výmenami od základnej čiary. Slovenka si po brejku v šiestom geme vybudovala náskok 5:2 a v ôsmej hre mala pri podaní súperky dva setbaly. Solerová ich odvrátila a podarilo sa jej znížiť na 4:5, no Cibulková v desiatom geme trikrát skvele zareturnovala a prvý set sa stal jej korisťou. V druhom dejstve Cibulková po brejku v šiestej hre odskočila súperke na 4:2 a pri vlastnom podaní následne viedla 40:15. Solerová-Espinosová vďaka zisku štyroch fiftínov v rade znížila na 3:4, no záver setu patril Cibulkovej, ktorá za stavu 5:4 premenila po víťaznom bekhendovom returne hneď prvý mečbal.

            Cibulková po zisku druhého bodu žiarila spokojnosťou. "Bol to oveľa ťažší zápas ako proti Dominguezovej Linovej, ktorá iba pinká, o to viac si dnešný triumf cením. Vedela som, že Solerová Espinosová kvalitne servuje a dobre som sa na ňu pripravila. Zvládla som kľúčové momenty a dokázala som otočiť aj gemy, v ktorých som prehrávala už 15:40. V rozhodujúcich chvíľach som bola na kurte lepšia a agresívnejšia. V závere tam bolo veľa adrenalínu. Veľmi dôležitá bola ťažká dlhá výmena za stavu 5:4 a 30:15, pri ktorej mala súperka nahrávku na smeč, no ja som vystihla stranu a vďaka liftovanémému voleju som napokon získala fiftín. Dala som do toho "srdiečko" a vyplatilo sa. Potom som si povedala, že musím ísť do toho a pri mečbale som zahrala winner z jej prvého podania," povedala Cibulková, ktorá v Marbelle vo dvojhrách zaznamenala stopercentný zásah. "Som rada, že som potvrdila úlohu favoritky a nadviazala na kvalitné výkony z turnaja WTA v Barcelone, kde som postúpila až do finále. Hrala som možno aj o trochu lepšie ako v katalánskej metropole, najmä v dnešnom zápase so Solerovou Espinosovou."

            Po sobote bol stav 1:1, bodovali jednotky oboch tímov. Najprv Cibulková zdolala Lourdes Domínguezovú-Linovú 6:3, 6:0. Následne Daniela Hantuchová prehrala so Solerovou-Espinosovou 6:7 (5), 4:6.

            Hantuchová hendikepovaná zranením členka bola v druhom sete za stavu 4:5 dve loptičky od prehry, no podarilo sa jej otočiť nepriaznivý vývoj. Slovenky sa vracajú do svetovej skupiny po ročnej prestávke, vlani vypadli z elity po nešťastnej domácej prehre so Srbskom v bratislavskom NTC. V Marbelle nadviazali na triumf nad Španielskom z Maspalomasu 2002, kde sa tešili z historického zisku trofeje.

            Hantuchovej v prvom sete zápasu s Dominguezovou Linovou nevychádzalo podanie, robila príliš veľa nevynútených chýb. Španielka bola pri dlhých výmenách od základnej čiary trpezlivejšia, účinne využívala stopbaly a po troch brejkoch uštedrila Hantuchovej "kanára". Na začiatku druhého dejstva Slovenka pridala na agresivite a po dvoch brejkoch si vybudovala náskok 4:0. Dominguezová Linová však v ďalších minútach otočila na 5:4 a v desiatom geme bola dve loptičky od víťazstva. Hantuchová si podržala servis, v ďalšom geme Španielku brejkla a za stavu 6:5 mala k dispozícii tri setbaly. Nevyužila ich však a na rad prišiel tajbrejk. Na jeho začiatku vyhrávala Dominguezová Linová 3:1, no Hantuchová potom získala štyri body za sebou a po víťaznom forhende si vynútila tretí set.

            Na začiatku rozhodujúceho dejstva sa Hantuchová po rýchlom brejku ujala vedenia 3:1. Dominguezová Linová však vyrovnala na 3:3 a za stavu 4:4 mala k dispozícii dva brejkbaly. Hantuchová ich však odvrátila a v koncovke slávila úspech. V dersiatom geme premenila po víťaznom bekhende hneď prvý mečbal a v slovenskom tábore vytryskol gejzír radosti.

            Hantuchová po zisku tretieho bodu žiarila spokojnosťou… "Ani sama neviem, ako som dokázala otočiť tento veľmi ťažký zápas. Mala som problémy s členkom a hrala som prakticky s jednou nohou, no bojovala som do poslednej loptičky a vyplatilo sa. V sobotu o ôsmej večer som absolvovala vyšetrenie magnetickou rezonanciou a do poslednej chvíle nebolo isté, či nastúpim. V prvom sete som hrala príliš opatrne, nebola som pri loptičkách správne postavená a lietalo mi to kade-tade. Snažila som sa to však zahodiť za hlavu a od začiatku druhého dejstva som hrala oveľa agresívnejšie. Som šťastná, že v Španielsku sme po desiatich rokoch opäť uspeli. Potvrdili sme, že patríme do svetovej skupiny Pohára federácie," povedala Hantuchová.

            Obrovskú radosť mal aj slovenský kapitán Matej Lipták. "Som šťastný, že sme splnili cieľ a vrátili sa medzi elitnú svetovú osmičku. Vyhrať v Španielsku a ešte k tomu na antuke je neskutočný pocit. Španieli sú v tímových súťažiach mimoriadne silní, o to je náš triumf cennejší. Obe nedelňajšie dvojhry boli veľmi náročné. Dominika so Solerovou Espinosovou odohrali suverénne najlepší zápas celého fedcupového víkendu. Klobúk dolu pred výkonom Domči, ktorá potvrdila skvelú formu, v rozhodujúcich momentoch ukázala veľkú odolnosť.Daniela mala problémy s členkom a dlho sme museli riešiť dilemu, či vôbec nastúpi. V prvom sete nehrala dostatočne aktívne a sebavedomo, čo Dominguezová Linová využívala. Od začiatku druhého setu však pridala na agresivite a vďaka obrovskej bojovnosti napokon zápas otočila, za čo si zaslúži veľkú pochvalu. Opäť ukázala, že za Slovensko hrá vo Fed Cupe s veľkým srdcom," povedal Lipták.

            Tibor Macko (prezident Slovenského tenisového zväzu): "Mám veľkú radosť. Myslím si, že byť medzi ôsmimi najlepšími na svete je významný úspech. Stačí sa pozrieť, akí sú tam súperi. V Španielsku to bolo veľmi ťažké, čo sa aj dalo čakať, pretože hráči z tejto krajiny - ženy či muži - sú na antuke vynikajúci. Všetka česť celému nášmu tímu. Chcem mu aj touto cestou pogratulovať a zároveň vysloviť vďaku. Verím, že zostane pokope a bude v nasledujúcej sezóne ešte silnejší."

            Igor Moška (generálny sekretár STZ): "Je to obrovský úspech slovenského tenisu. Postúpili sme medzi osem najlepších tímov sveta vďaka dobrým výkonom Dominiky Cibulkovej a v záverečnom nedeľňajšom sete aj Daniely Hantuchovej. Vlani sa k nám v baráži proti Srbkám, ktoré sú teraz vo finále Fed Cupu, obrátila šťastena chrbtom, tentoraz bola naklonená. Som veľmi rád, že zdravotne indisponovaná Daniela prekonala samu seba a proti Domínguezovej-Linovej sa pridala k vynikajúcim výkonom Dominiky. Hantuchová naplno zabrala vo februári proti Francúzkam, Cibulková teraz na španielskej pôde. Ukazuje to, že máme nielen silný, ale aj vyrovnaný tím."

            ŠPANIELSKO - SLOVENSKO 2:3

            Lourdes Domínguezová-Linová - Dominika Cibulková 3:6, 0:6
            Silvia Solerová-Espinosová - Daniela Hantuchová 7:6 (5), 6:4

            Silvia Solerová-Espinosová - Dominika Cibulková 4:6, 4:6
            Lourdes Domínguezová-Linová - Daniela Hantuchová 6:0, 6:7 (4), 4:6

            Nuria Llagosterová-Vivesová, Arantxa Parrová-Santonjová - Magdaléna Rybáriková, Karolína Schmiedlová


            Čítajte viac: http://sportky.topky.sk/c/85020/slovenky-do-svetovej-skupiny-spanielky-zdolali-32#ixzz1snIwyvZZ

        • Dominika úspešná, Španielsko - Slovensko 1:1 po prvom dni
          • Dominika úspešná, Španielsko - Slovensko 1:1 po prvom dni

                   MARBELLA - Slovenské tenistky hrajú po úvodnom dni barážového stretnutia o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie s domácim Španielskom nerozhodne 1:1.

            Dominike Cibulkovej vyšiel úvod zápasu keď hneď v úvodnom geme prelomila podanie antukovej špecialistky a po potvrdení brejku sa ujala vedenia 2:0. Finalistka turnaja WTA v Barcelone hrala rýchlo a agresívne, dokázala pretlačiť súperku v dlhých výmenách od základnej čiary. Dominguezová Linová sa snažila spomalovať hru početnými stopbalmi, no Cibulková ich takmer vždy dobehla. Za stavu 3:4 a 30:30 sa Španielka vďaka páske a následnej chvíľkovej strate koncentrácie zo strany Slovenky dostala k prvému brejkbalu. Cibulková ho však odvrátila kvalitným podaním priamo na lajnu, získala tri fiftíny v rade a v ďalšom geme po víťaznom bekhendovom longlajne spečatila zisk prvého setu.

            V druhom dejstve Cibulková vďaka nátlakovej hre s množstvom winnerov úplne ovládla centrálny dvorec v areáli hotela Puente Romano. Po dvoch brejkoch si vybudovala náskok 4:0 a súperke uštedrila "kanára". Pri Španielkinom podaní premenila po forhendovom winneri v poradí druhý mečbal a upravila vzájomnú bilanciu s Dominguezovou Linovou na 2:0. V roku 2010 ju zdolala hladko v dvoch setoch na harde na US Open.

            Cibulková po zápase tvrdila, že chlieb sa lámal za stavu 4:3 v prvom sete. "Kľúčový bol ôsmy gem prvého setu. Tam som trochu premotiovane skôr zakričala, lebo som si myslela, že loptička z rakety Španielky skončila v páske a súperka mala brejkbal. Takéto momenty niekedy dokážu veľmi zamotať zápas, no našťastie som potom zahrala dva výborné prvé servisy, zvýšila na 5:3 a zlomila odpor súperky. V ďalšom priebehu zápasu som už hrala veľmi dobre, dodalo mi to veľa sebavedomia a potom som ju začala valcovať. V druhom sete som oveľa lepšie returnovala, hrala som aktívne, tlačila som ju. Mám radosť, že som tento psychicky náročný súboj zvládla," povedala Cibulková, ktorú počas celého zápasu vytrvalo povzbudzovala skupinka slovenských fanúšikov. "Bolo ich počuť viac ako Španielov. Je super, že nás prišli podporiť, ináč by sme tu boli asi úplne sami. Je skvelé, keď máte priateľov a známych, ktorí stoja za vami a povzbudzujú vás aj v ďalekom Španielsku. Pevne verím, že sa vrátime do svetovej skupiny a najbližší fedcupový zápas budeme hrať doma pred vypredaným hľadiskom."

            Hantuchovej nevyšiel úvod zápasu so Solerovou Espinosovou, keď v treťom geme stratila podanie a Španielka sa ujala vedenia 2:1. Slovenke sa v ďalších minútach podarilo vyrovnať na 3:3 a za stavu 6:5 mala k dispozícii setbal. Solerová Espinosová si však vynútila tajbrejk, v ktorom vďaka agresívnej hre slávila úspech. Za stavu 6:5 premenila v poradí druhý setbal, keď loptička z rakety Hantuchovej skončila v sieti.

            V druhom dejstve Hantuchová pritvrdila na podaní i na returne a po rýchlom brejku si vybudovala náskok 3:1. V siedmom geme mali tri možnosti odskočiť súperke na 5:2, no ani jednu z nich nevyužila a Solerová Espinosová sa dostala na koňa. Španielka aj vďaka čoraz väčšiemnu počtu nevynútených chýb zo strany Hantuchovej otočila na 5:4 a prvý vzájomný zápas s bývalou svetovou päťkou dotiahla do úspešného konca. V desiatom geme premenila pri podaní Slovenky hneď prvý mečbal.


            Čítajte viac: http://sportky.topky.sk/c/84969/hantuchova-prehrala-slovenky-prisli-v-spanielsku-o-vedenie#ixzz1sgqBRdZv

        • Slováci v zostave s Koyšom splnili ciel - postupili do elitnej skupiny
          • Slováci v zostave s Koyšom splnili ciel - postupili do elitnej skupiny

                 PIEŠŤANY - Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov zavŕšila víťaznú jazdu na majstrovstvách sveta I. divízie A-skupiny v Piešťanoch a po roku sa vracia medzi svetovú elitu. Zverenci trénera Ernesta Bokroša vyhrali v domácom prostredí všetky zápasy, pričom postup spečatili vo fantastickej kulise vysokým triumfom nad Nórskom 9:2. V tíme pôsobil aj náš žiak Patrik Koyš, ktorý výborne reprezentoval nie len Slovensko, ale aj našu školu. Gratulujeme. 

            Hetrikom sa zaskvel najlepší hráč turnaja Marko Daňo, ktorý zaokrúhlil počet presných zsahov na desať. Slováci od prvých minút jasne dominovali a už v prvom dejstve sa dostali do trojgólového vedenia. To v ďalšom priebehu iba navyšovali, záverečné minúty sa premenili na exhibíciu a fanúšikovia si pýtali "desiatku". Bonusom pre skvelých divákov bol pästný súboj Valjenta s Lesundom, v ktorom tiež dominoval slovenský hokejista. Deprimovaní Nóri vysokú prehru neuniesli a zrodilo sa ešte viac menších šarvátiek.

            Nórsko - Slovensko 2:9 (1:3, 1:2, 0:4)
            Góly: 18. Karterud (Medby, Soberg), 32. Medby (Soberg) - 5. Dinda (Gríger, Lunter), 9. Reway (Horanský, Kolena), 16. Daňo (Kolena, Rusina), 25. Daňo (Reway), 35. Reway (Gríger), 47. Daňo (Reway), 53. Predajniansky (Šimek), 55. Horanský (Reway), 59. Kolena (Reway)
            Vylúčení: 11:8 na 2 min, navyše: Loken na 10 min za napadnutie zozadu, Pedersen na 10 min za napadnutie hlavy a krku, Lesund na 5+DKZ za hrubosť - Rzavský na 10 min za nešp. správanie, Valjent 5+DKZ za hrubosť, presilovky: 2:5, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Hanson (Kan.) - McIntyre (USA), Raming (Rus.), 3350 divákov

            Slovensko: Romančík - Predajniansky, Šimek, Dinda, Rusina, Valjent, Luža, Šohajda, Buri - Réway, Kolena, Horanský - Gríger, Lunter, Daňo - Paulovič, Rzavský, Šimun - Rehák, Šoltés, Koyš

            Hoci domácim stačilo v poslednom zápase na šampionáte uhrať remízu, do súpera sa pustili s veľkou vervou. Už po 17 sekundách mohol otvoriť skóre Reway, zoči-voči brankárovi Svendsenovi však neuspel. Podarilo sa to až v 5. minúte Dindovi, ktorý skóroval strelou z medzikružia. O minútu na to mohol pridať druhý gól Rehák, ale Nórov zachránila žŕdka. Na 2:0 zvýšil v 9. minúte Reway, ktorý našiel medzeru v brankárovom postavení. V rovnakej minúte mohol znížiť Karterud, jeho trestné strieľanie však brankár Romančík zneškodnil. Ako sa strieľajú góly ukázali Slováci svojim rovesníkom v 16. minúte, keď v presilovke po rozobratí nórskej obrany zakončil do prázdnej bránky Daňo. Hostia sa dočkali gólu v závere úvodného dejstva, keď Karterud potrestal vylúčenie Buriho.

            Slovákom vyšiel nástup aj do druhej tretiny, keď Daňo opäť v početnej výhode pridal tvrdou strelou z pravého kruhu svoj druhý gól v stretnutí. Vývoj prostrednej časti hry poznačili viaceré sporné verdikty rozhodcu, ktorý toleroval tvrdú, no miestami až zákernú hru Nórov. V 32. minúte zostal za Romančíkovou bránkou ležať Valjent, rozhodcovia však neprerušili hru a Medby vsietil druhý nórsky gól. Táto situácia vyvolala v radoch domácich búrku nevôle, ale nenechali sa vyviesť z rytmu. Hnaní vpred vypredanými tribúnami pokračovali v ofenzívnej hre, ktorú v 35. minúte korunoval piatym gólom Reway.

            V záverečnej dvadsaťminútovke už Nóri nenašli dostatok psychických ani fyzických síl na zvrat, naopak Daňo v 47. minúte zavŕšil tretím presilovkovým gólom svoj druhý hetrik na šampionáte - 6:2. Zdecimovaní Nóri si so súperom nevedeli rady, faulovali a ďalšiu presilovku potrestal v 53. minúte Predajniansky. To však ešte nebolo zo strany Slovákov všetko, päť minút pred koncom doklepol Rewayovu strelu Horanský zvýšil na 8:2. Totálnu nadvládu Slovákov nad zápasom dokonal Valjent, ktorý v pästnom súboji zložil Lesunda. Konečnú podobu výsledku dal symbolicky kapitán Kolena, ktorý po prihrávke Rewaya spečatil v presilovke na 9:2. Nóri prehru nezvládli a v závere ešte vyvolali šarvátky, na postupe Slovákov to však už nič nezmenilo.

            Ernest Bokroš, tréner: "Šport je o výhrach a prehrách. Vyhrať päť zápasov za sedem dní je veľmi náročné. Aj títo súperi nás dokázali vytrápiť, ale kolektívnym výkonom sa nám podarilo uspieť a môžme sa z toho tešiť. Pre vývoj mládežníckeho hokeja je len dobré, že sme späť medzi elitou."

            Japonskí hokejisti mohli pomýšľať na záchranu len pri zisku troch bodov v zápase s Francúzmi a prehre Slovinska s Talianskom. Svoju úlohu síce zvládli, ale Slovinci sa s Talianmi poriadne trápili, po dvoch tretinách prehrávali 0:3, no v tretej tretine vyrovnali a zápas doviedli do samostatných nájazdov. V nich napokon uspeli a vyhli sa vypadnutiu, keď rozhodujúci nájazd premenil Anže Bernik.

            Japonsko - Francúzsko 4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
            Slovinsko - Taliansko 4:3 pp a sn (0:2, 0:1, 3:0 - 0:0, 1:0)

            Konečná tabuľka:
            1. Slovensko 5 5 0 0 0 30:6 15
            2. Nórsko 5 3 0 0 2 22:20 9
            3. Taliansko 5 1 1 2 1 17:20 7
            4. Francúzsko 5 1 1 0 3 12:19 5
            5. Slovinsko 5 1 1 0 3 12:21 5
            6. Japonsko 5 1 0 1 3 14:21 4


            Čítajte viac: http://sportky.topky.sk/c/84744/slovenski-mladici-splnili-ciel-po-roku-navrat-medzi-elitu#ixzz1sguDFdrs

        • TEJT U16 SCHOOL LOBIK 2012
          • TEJT U16 SCHOOL LOBIK 2012

                   V dňoch od 17.3. do 24.3. 2012 sa v Trenčianskych Tepliciach opäť konal medzinárodný turnaj hráčov do 16 rokov „TEJT U16  SCHOOL LOBIK 2012“. Išlo už o siedmy ročník tohto podujatia. Podujatie je súčasťou kalendára medzinárodných turnajov TEJT (tennis european junior tour), ktorý organizujeme v spolupráci so slovenským tenisovým zväzom a medzinárodnou tenisovou organizáciou Tennis Europe. Spolu sa turnaja zúčastnilo 96 hráčov – 48 dievčat  a 48 chlapcov z rôznych krajín – spolu z 15 krajín (Česko, Poľsko, Maďarsko, Rakúsko, Nemecko, Rusko, Belgicko, Taliansko, Holandsko, Srbsko, Macedonsko, Ukrajina, Bielorusko, Rumunsko, Bulharsko). Hralo sa na dvoch antukových dvorcoch v nafukovacej hale na Baračke v Trenčianskych Tepliciach. Na tréning sa využívali aj kurty v Nemšovej a v Trenčíne.  

                  Zišli sa tu výborní hráči z celej Európy. Zo Slovenska tu boli reprezentanti SR do 14 rokov. Najvyššie nasadená medzi dievčatami na turnaji vo dvojhre bola Terezka Mihaliková ( 3. miesto v Europe, do 14 rokov ) a medzi chlapcami Alex Molčan ( 39. miesto v  Europe).

                  Prvý víkend 16. - 17.3 sa hrala kvalifikácia, z ktorej postupovalo  do hlavnej súťaže 8 dievčat a 8 chlapcov. V pondelok sa začala hlavná súťaž chlapcov a v utorok začínali prvé kolo hlavnej súťaže dievčatá. Prvé kolá boli veľmi dramatické a vyrovnané. Skoro polovica zápasov, z celkového počtu zápasov, bola na tri sety. Dievčenské finále vo dvojhre bolo slovenskou záležitosťou. Vyhrala Terezka Mihaliková nad Timeou Jaruškovou 62 64. Vo štvorhre dominovali Majorová (SVK), Rosca (ROU), ktoré porazili Kurtinovu (SVK), Hanesovu (SVK) . Dvojhru chlapcov vyhral Daniel Orlita (CZE), ktorý vo finále porazil Patrika Obála (SVK) 62 62. Štvorhru chlapcov ovládli Maco, Obal (obidvaja SVK), ktorí vyhrali nad Bonaciom (ITA), Srbljakom (MKD) hladko 61 64. Najväčším a prijemným prekvapením turnaja bol postup Jaruškovej z kvalifikácie až do finále, čím potvrdila rastúcu formu, ktorú má v tomto období.

                  Organizačne prebehol turnaj bez väčších problémov, možno okrem spadnutej lampy počas jedného zápasu. Denne sa prišlo pozrieť na zápasy okolo 100 ľudí. Zahraničným, ale aj domácim hráčom a výpravám sa tu veľmi páčilo. Ubytovanie bolo zabezpečené na patričnej úrovni – Hotel Most Slávy a penzión Lívia (oficiálny hotel a penzión), ďalej Park hotel na Baračke, Hotel Margit, vila Anna, penzión Aqua, penzión Venézia a iné. Atmosféra medzi hráčmi (účastníkmi) bola vynikajúca. Nevyskytli sa žiadne vážne problémy. Všetci účastníci či  víťazi, porazení, tréneri, rodičia a diváci, odchádzali veľmi spokojní, čo dali najavo poďakovaním organizátorom a potvrdením svojej účasti aj v budúcom roku – ide o hráčov, ktorí sa budú môcť zúčastniť aj budúci rok, keďže turnaj je do 16 rokov. Počas turnaja nás niektorý hráči a ich rodičia naviedli na myšlienku zorganizovania medzinárodného tenisového turnaja ITF do 18 rokov. Preto, ak sa vyskytne príležitosť (Slovensku bude pridelených viac ITF turnajov ako doteraz), budeme sa o organizáciu takéhoto podujatia usilovať. Veľmi by to pomohlo nielen mestu Trenčianske Teplice, ale aj našim hráčom (zo Slovenska) 

                  Pre žiakov Súkromného športového gymnázia z Trenčianskych Teplíc bolo podujatie veľmi prospešné, pretože si mohli zmerať sily so svojimi rovesníkmi z viacerých krajín. Celkovo sa turnaja zúčastnilo zo športového gymnázia 7 hráčov, čo je pekná účasť.             

                 

            Poďakovanie

                  Veľmi rád by som sa poďakoval všetkým, čo sa akokoľvek zapojili a pomáhali pri organizácii tohto podujatia. Poďakovanie patrí klubu ŠK TCTT TRENČIANSKE TEPLICE a SÚKROMNÉMU ŠPORTOVÉMU GYMNÁZIU TRENČIANSKE TEPLICE, ktorí boli hlavnými organizátormi. Za to, že prispeli k tomu, aby podujatie prebehlo v takom pokojnom duchu a spokojnosti všetkých účastníkov. Ďalej mestu Trenčianske Teplice, ktoré sa tiež aktívne zapojilo pri propagácii podujatia a priamo prezentačnými taštičkami a cenami. Špeciálne poďakovanie patrí vrchnému rozhodcovi z hlavného mesta Českej republiky - Prahy p. Davidovi Mazáčkovi, za spoľahlivú a zodpovedne odvedenú prácu.

                  Myslím si, že toto podujatie je pre mesto prínosom a bude aj naďalej. Samozrejme, že Trenčianske Teplice ťažia hlavne z liečivých prameňov, ale ich geografická poloha a krása okolia ich predurčuje k tomu, aby sa v budúcnosti stali miestom športových, kultúrnych a spoločenských podujatí na miestnej, slovenskej, ale aj medzinárodnej úrovni. Pozri fotoalbum. 

             

            Daniel Ježík, riaditeľ turnaja

             

        • Prijímacie talentové skúšky
          • Prijímacie talentové skúšky

                Dňa 29.03.2012 sa na Súkromnom športovom gymnáziu v Trenčianskych Tepliciach konali prijímacie talentové skúšky. Zúčastnilo sa na nich 26 študentov - športovcov, ktorí preukázali telesnú zdatnosť v týchto disciplínach :
            - sed - ľah / za dobu 2 min
            - 30 m šprint
            - 800 / 1000 m vytrvalostný beh ( chlapci / dievčatá )
            - štvorskok
            - hod 2-kg plnou loptou
            1. kolo, na ktorom sa nemohli zúčastniť niektorí športovci  z dôvodu reprezentácie na turnajoch, sa budú môcť záčastniť II.kola prijímacích talentových skúšok, ktoré sa bude konať dňa 21.06.2012. Týmto pozývame nielen ich, ale ďalších športovcov, ktorí majú záujem spojiť šport a vedomosti.
            Pozri fotoalbum.

            ---
            Mgr. Eva Hromjakova

        • Lyžiarsky kurz v Jasnej pod Chopkom
          • Lyžiarsky kurz v Jasnej pod Chopkom

            Už po tretí krát sa Súkromné športové gymnázium zúčastnilo lyžiarskeho kurzu v termíne od 12. do 16. marca. Už tradične sme znovu zavítali do srdca Nízkych Tatier do Jasnej pod Chopkom, kde nás čakali výborne upravené lyžiarske zjazdovky s poriadnou nádielkou snehu a prekrásnym slnečným počasím. Naši študenti si tak mohli preveriť kondično - metodické schopnosti v lyžovaní, silu, rýchlosť a samozrejme aj odvahu, nakoľko sme zlyžovali aj obtiažne terény parametrických zjazdoviek pod vedením učiteľov lyžovania Mgr.Hromjakovej a Mgr.Jurgovej. Pozri fotoalbum.

            --
            Mgr. Eva Hromjakova

        • 1. KOLO PRIJÍMACÍCH (TALENTOVÝCH) SKÚŠOK
          • 1. KOLO PRIJÍMACÍCH (TALENTOVÝCH) SKÚŠOK

                    Súkromné športové gymnázium  v Trenčianskych Tepliciach Vás pozýva na 1. kolo prijímacích skúšok do štvorročnej a osemročnej formy študia, ktoré sa uskutočnia na našej škole.  Stačí ak zákonný zástupca žiaka podá prihlášku na riaditeľstve ZŠ, ktorú navštevuje do 20.02.2012. Následne ZŠ odošle prihlášku na našu školu do 28.02.2012.

            Talentové prijímacie skúšky sa konajú 29.03.2012 o 08,30 hod., v priestoroch SŠG v Trenčianskych Tepliciach.

             

            KRITÉRIA NA PRIJÍMACIE SKÚŠKY

            • vyhovujúce výsledky talentovej skúšky z pohybového testu
            • výborný zdravotný stav (potvrdený telovýchovným lekárom
            • vyhovujúci výsledok psychologického testu
            • prospech, ktorý dáva predpoklad zvládnuť gymnaziálne štúdium

            Všeobecné pohybové testy :

            1. Beh na 30 m

            2. Sed – ľah 2 min.

            3. Hod plnou loptou

            4. Štvorskok

            5. Beh na 800 m - dievčatá, 1000 m – chlapci

            Špeciálne pohybové testy :

            podľa druhu športu :

            tenis a stolny tenis: vejár, kružidlo

            futbal : slalom na čas a pod.

             

            ČO PONÚKAME:

                  Súkromné športové gymnázium v Trenčianskych Tepliciach dáva príležitosť mladým športovým talentom spojiť štúdium so športom až do maturity. Menšie počty žiakov v triedach umožňujú individuálnejší a intenzívnejší prístup k výchove a vzdelávaniu žiakov. Cieľom našej školy je umožniť študentovi rozvíjať svoj športový talent a po vedomostnej stránke pripravovať študenta tak, aby pokračoval ďalej v štúdium na FTVŠ, alebo iných VŠ. Sme škola, ktorá spája šport a vedomosti. Výučba všetkých predmetov prebieha ako na iných gymnáziach.

                  Žiakmi školy sú aj profesionálni športovci a reprezentanti SR, ako Dominika Cibulková (tenis), Magda Rybáriková (tenis), Sára Ježová (tenis), Peter Kudlej (ľadový hokej), Miro Šimurka (futbal), Miriam Nikolanská ( rýchlokorčuľovanie ) a ďalší, ktorí sú vynikajúcim príkladom a vzorom.

             

            POPLATKY: 

            Tenis:                                                 96,- EUR / mesačne

            Týždňový blok obsahuje:                       8 hod. tenisu, 2 hod. kondičky, 2 hod. TV, (pohybová príprava) a

                                                                      2. hod. plávania

            Stolný tenis:                                       25,- EUR / mesačne

            Týždňový blok obsahuje:                       4 hod. stolného tenisu, 2 hod. kondičky, 2 hod TV

                                                                      (pohybová príprava), 2 hod. plávania

            Futbal, aj ženský:                               25,- EUR / mesačne

            Týždňový blok obsahuje:                       4 hod. futbalu , 2 hod. kondičky, 2 hod TV (pohybová príprava),

                                                                       2 hod. plávania

            Poplatok sa môže meniť na základe rozhodnutia zriaďovateľa školy o zmene výšky poplatku na školsky rok 2012/2013.

             

            KONTAKT:  

            Mobil:           00421 905 150 064 ..... Mgr. Eva Hromjaková, kontaktná osoba pre nábor študentov

                                00421 903 451 982 ..... Daniel Ježík, zriaďovateľ školy                    

            E-mail:          sport.skola@zoznam.sk                              

            Tel/Fax :       00421 32 655 2677

             

            TEŠÍME SA NA VAŠU NÁVŠTEVU

            smiley

        • Regionálne kolo v stolnom tenise
          • Regionálne kolo v stolnom tenise

            Regionálneho kola v stolnom tenise, ktoré sa konalo 14.2.2012 v Novom Meste nad Váhom sa zúčastnili aj naši žiaci a veľmi úspešne.

            Účastníci: 1. Súkromné športové gymnázium Trenčianske Teplice

                          2. SOŠ Bzinská Nové Mesto nad Váhom

                          3. SPŠ Myjava

             výsledky: SŠG TT - SOŠ NMn/V

                                   4   :   0

                           SŠG TT - SPŠ Myjava

                                   4   :   0

            reprezentovali nás : Beznáková Kristína- VIII.OA

                                         Dankanych Daniela- II.OA

                                         Škultétyová Xénia- IV.OA

             

             

            Srdečne gratulujeme naším dievčatám k postupu na krajské kolo v stolnom tenise, ktoré sa uskutoční 28.februára 2012 vo Veľkých Uherciach.

             ---

            Mgr. Hudec Ján ml.

        • O pohár primátora mesta Trenčianske Teplice
          • O pohár primátora mesta Trenčianske Teplice

                   V piatok 10. 2. 2012 usporiadalo Súkromné športové gymnázium v Trenčianskych Tepliciach jubilejný X. ročník stolnotenisového turnaja o „Pohár primátora mesta Trenčianske Teplice“. Usporiadateľov tohto športového podujatia prekvapil rekordný počet vyznávačov bielej loptičky. V dvoch telocvičniach ZŠ na desiatich stoloch súťažilo 111 pretekárov zo 16. škôl a klubov. Turnaj otvoril primátor mesta PhDr. Štefan Škultéty, ktorý vyslovil radosť a pochopenie, ale i poďakovanie za také náročné podujatie. Osobitne sa poďakoval zriaďovateľovi SŠG p. Danielovi Ježíkovi, ktorý podporuje a finančne zabezpečuje všetky športové podujatia školy.

                  Riaditeľ školy Mgr. Dušan Sádecký vo svojom záverečnom vystúpení v krátkosti zhodnotil históriu desaťročného pôsobenia, pre ktoré bola zriadená. Svoje zameranie sústreďuje na výber talentov rôznych športových odvetví, ale aj na deti, ktoré si hľadajú miesto vo svojom športovom raste s túžbou pracovať na sebe. Škola vytvára podmienky na upevňovanie zdravia, zvyšovanie telesnej a duševnej zdatnosti ako i športovej výkonnosti v modernom a príťažlivom prostredí pod vedením skúsených pedagógov a trénerov s platnou trénerskou licenciou. Menšie počty žiakov v triedach umožňujú individuálnejší prístup k vzdelávaniu a lepšiu kvalitu tréningového systému.

                  Žiakmi školy sú i profesionálni športovci a reprezentanti SR, ako Dominika Cibulková-tenis, Magdaléna Rybáriková – tenis, Sára Ježová – tenis, Peter Kudlej – ľadový hokej, Miroslav Šimurka – futbal, Miriam Nicolanská – rýchlokorčuľovanie a ďalší, ktorí sú vynikajúcim príkladom a vzorom /Dubeň, Bezuška, Koyš, Nemček, Molčan, Žilava, .../

                 Významným prínosom pre školu sú zahraniční študenti z Ruska /Lagoda Kristína/, z Ukrajiny /Dankanych Daniela, Deshko Anton, Rurak Vadym/, z Nemecka Krta David/. Sú to tenisti a futbalista.

                 Absolventi školy po maturite na 90 % študujú na VŠ, hlavne na FTVŠ UK Bratislava. Ostatní sú profesionálni športovci. Stolnému tenisu robia dobré meno v zahraniční reprezentanti Soňa Hudecová, Filip Ježo, Filip Čechvala a ďalší, v hokeji Martin Štajnoch, Richard Pánik. Okrem interných študentov školu navštevujú i študenti s individuálnym študijným plánom s možnosťou tréningu vo svojom oddiele od vedením kvalifikovaných trénerov. Školu v súčasnosti navštevuje 72 žiakov. Turnaj bol tradične organizačne veľmi dobre pripravený, bez jediného protestu. Osobitné poďakovanie patrí celému učiteľskému zboru za organizačnú prácu, hlavne Mgr. Jánovi Hudecovi, trénerovi st. tenistov, hlav. rozhodcovi Ing. Viliamovi Štrauchovi, Mgr. Jurgovej, Mgr. Mercellovi, Mggr. Hromjakovej. Víťazi v každej kategórii boli odmenení diplomom, medailou a vecnou cenou za 1.,2. a 3.miesta v každej kategórii.

                Prehľad víťazov jednotlivých kategórií :

            Najmladší žiaci : Vadym Rurak  SŠG Trenč. Teplice  

            Najmladšie žiačky :Terézia Mikulová   ZŠ Trenč.Jastrabie

            Mladší žiaci : Ján Svitana – ZŠ Trenč. Teplá

            Mladšie žiačky : Daniela Floreková, Piaristické gymnázium Trenčín

            Starší žiaci : Daniel Štefko – ZŠ Dolná Súča

            Staršie žiačky : Daniela Gurínová, ZŠ Tr. Jastrabie

            Dorastenci : Zembera Peter – SPŠS Bánovce n/Bebr.

            Dorastenky : Nikola Jurčeková – Gymn. Sv.J.Bosca Nová Dubnica

            pozri fotoalbum...

            --- 

            Mgr. Ján Hudec, st., zást .riad. školy

        • Tenisový turnaj starších žiačok
          • Tenisový turnaj starších žiačok

                   V dňoch 4.2. až 6.2.2012 sa v športovom areáli na Baračke v Trenčianskych Tepliciach uskutočnil tenisový turnaj starších žiačok, ktorý organizoval športový klub ŠK TCTT Trenčianske Teplice pod záštitou STZ. Turnaja sa zúčastnili aj naše žiačky: Bianka Sedláková, Janka Stachová, Michaela Mikulášiková a Alica Rusová. Posledne menovaná skončila na peknom druhom mieste, keď vo finále podľahla po peknom zápase s prvou nasadenou Erikou Jankovskou 57 36. Naše žiačky bojovali a dobre reprezentovali našu školu. Gratulujeme a želáme veľa ďalších úspechov. Pozri fotoalbum.. 

            ---

            Daniel Ježík, tréner

        • FED CUP, Cibulková druhú dvojhru vyhrala, Slovensko - Francúzsko 3:2
          • FED CUP, Cibulková druhú dvojhru vyhrala, Slovensko - Francúzsko 3:2

                    Program druhého hracieho dňa otvoril súboj tímových jednotiek medzi Dominikou Cibulkovou a Pauline Parmentierovou. Po 40 minútach sa z výhry v prvom sete radovala Slovenka, ktorá za 40 minút zvíťazila 6:4. Vo výbornom výkone pokračovala aj v druhom dejstve, za 38 minút vyhrala 6:3 a získala druhý bod pre slovenský tím.

            Cibulkovej nevyšiel úvod, keď v treťom geme pri vlastnom podaní neuhrala ani loptičku. Hneď vzápätí však kontrovala rebrejkom a v ďalších minútach bola na dvorci lepšou hráčkou. Cibulková diktovala tempo, tlačila súperku do defenzívy a na jej konto pribúdal jeden víťazný forhend za druhým. Za stavu 5:4 po druhý raz v zápas prelomila Parmentierovej podanie a prvý set sa stal za 40 minút jej korisťou. Na začiatku druhého dejstva Parmentierová zvýšila agresivitu a po rýchlom brejku sa ujala vedenia 2:0. Cibulková sa však rýchlo zmobilizovala, otočila na 3:2 a v koncovke setu slávila úspech. Za stavu 4:3 po Parmentierovej dvojchybe zobrala Francúzke servis a pri vlastnom podaní následne premenila hneď prvý mečbal.

            Na "winnery" bola lepšia 22:16. V štatistike nevynútených chýb to síce z pohľadu Slovenky bolo 18:11, ale zároveň prinútila Francúzku k oveľa väčšiemu počtu tzv. vynútených chýb (8:23). Cibulková platne trafila 71 % prvých podaní na získala tiež 71 % takto rozohraných fiftínov. Na returne si pripísala 48 % takýchto loptičiek, zdolaná iba 34 %. Slovenka bola výrazne účinnejšia aj po svojom druhom servise (57 %, resp. 35 %).

            Cibulková dosiahla svoj 15. úspech vo Fed Cupe (celkovo 15:14, vo dvojhre oveľa lichotivejšie 14:7). Parmentierová klesla na 2:5.

            Slovenská jednotka po triumfe netajila veľkú spokojnosť. "Veľmi som túžila odčiniť sobotňajší nevydarený singlový zápas proti Razzanovej a darovať slovenským fanúšikom druhý bod. Som rada, že sa mi to podarilo. Hrala som útočne, chodila som si pre loptičky, držala som súperku ďaleko za základnou čiarou. Bolo veľmi dôležité, že za stavu 5:4 v prvom sete som ju brejkla, zahrala som tam niekoľko úžasných úderov. Na začiatku druhého setu začala Parmentierová viac riskovať, zahrala tam dva winnery, ktoré možno ani sama nechcela, no rýchlo som sa spamätala. Parmentierovej štýl mi sedel predsa len viacako hra Razzanovej," povedala Cibulková v prvej reakcii pre STV.

            V záverečnom singli sa na kurte predstavili Daniela Hantuchová a Alizé Cornetová, ktorá nahradila pôvodne nominovanú Virginie Razzanovú. Slovenská tenistka za 56 minút zdolala súperku v prvom sete 6:3 a keďže udržala kvalitný výkon aj v druhom dejstve, za 55 minút zvíťazila 6:4 a získala rozhodujúci bod pre Slovensko.

            Diváci boli od začiatku svedkami dlhých výmen od základnej čiary. Slovenka v treťom geme stratila podanie, no hneď vzápätí vyrovnala na 2:2 a dostala sa na koňa. Pri krosových prestrelkách dokázala Cornetovú zatlačiť, za stavu 4:3 po víťaznom forhendovom longlajne po druhý raz prelomila súperkino podanie a v ďalšom geme pri vlastnom servise premenila hneď prvý setbal. Na začiatku druhého dejstva sa Hantuchová po rýchlom brejku ujala vedenia 2:0. Cornetová síce vyrovnala na 4:4, no v deviatom geme Hantuchová po skvelej reakcii na sieti a následnom úspešnom lobe opäťzobrala Francúzke servis. Pri vlastnom podaní Hantuchová dotiahla zápas do úspešného konca, keď premenila v poradí druhý mečbal. Predtým odvrátila dva brejkbaly.

            Hantuchová má momentálne v tejto súťaži bilanciu 31:15, z toho vo dvojhre 26:11. Cornetová stojí 2:12 (v singli 1:8).

            Hantuchová bola po triumfe veľmi spokojná. "Som veľmi šťastná, že sa mi podarilo pre Slovensko vybojovať rozhodujúci tretí bod. Myslím si, že dnes opäť rozhodli skúsenosti. O tom, že nastúpi Cornetová, som sa dozvedela iba niekoľko minút pred zápasom. Mala som pripravenú taktiku na Razzanovú a chvíľu mi trvalo, kým som našla na Cornetovú recept. Postupne som sa však dostala do správneho rytmu, bojovala som o každú loptičku y vyplatilo sa. Po trojhodinovom sobotňajšom dueli proti Parmentierovú som cítila únavu, no v priebehu zápasu som ju prekonala. Fanúšikovia boli opäť skvelí. Pokiaľ ide o nášho súpera v baráži, nemám nejaké špeciálne prianie. Želám si však, aby sme hrali opäť doma," povedala bývalá svetová päťka v prvej reakcii pre STV.

            Štvorhra už bola len formalitou. Kapitán domácich Matej Lipták v nej dal príležitosť Jane Čepelovej a Magdaléne Rybárikovej, za hostky napokon nastúpili Kristina Mladenovicová s Razzanovou a zvíťazili za 60 minút hladko 6:1, 6:2.

            Slovensko - Francúzsko 3:2

            Dominika Cibulková - Pauline Parmentierová 6:4, 6:3

            Daniela Hantuchová - Alizé Cornetová 6:3, 6:4

             

            Daniela Hantuchová - Pauline Parmentierová 5:7, 6:1, 9:7

            Dominika Cibulková - Virginie Razzanová 4:6, 4:6

            Jana Čepelová, Magdaléna Rybáriková - Kristina Mladenovicová, Virginie Razzanová 1:6, 2:6



            Čítajte viac: http://sportky.topky.sk/c/79963/cibulkova-ziskala-druhy-bod-hantuchova-specatila-postup#ixzz1lXqIodW8



             

      • Kontakty

        • Súkromná stredná športová škola
        • sekretariat/tel-fax:
          +421 32 655 2677
          +421 911 552 677
          sekretariat@sportovegymnazium.sk

          riaditeľ: +421 911 410 034
          riaditel@sportovegymnazium.sk




          zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
        • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice
          914 51 Trenčianske Teplice
          Slovakia
        • 37922866
        • 2022074615
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje